Rygestop-hypnose

Er du træt af din rygevaner og det der følger med livet som ryger? Er du motiveret for et rygestop, men mangler den afgørende hjælp til at opnå den succes du ønsker?

Som ryger er det ofte vanen der driver dig til at forsætte – selvom du måske i virkeligheden ønsker det anderledes. I vores underbevidsthed ligger vores vaner, så med hypnosen som værktøj, vil vi forholdsvis let kunne hjælpe dig af med at ryge, hvis det primært skyldes vanens magt.

Rygningen kan også have en følelsesmæssig årsag, og denne årsag vil der også blive arbejdet med. Måske du faktisk har glemt hvorfor du begyndte at ryge – hvilken følelse det hele startede på. Når tingene arbejdes med i din underbevidsthed og dermed bearbejdes, så vil dine bevidste ønsker og din vilje om at være røg-fri meget lettere kunne samarbejde med dit underbevidste sind og dermed skabe et godt resultat.

Vi arbejder i hypnosen med både dine følelser omkring rygning og booster din motivation, men du er NØD til at være villig til arbejde med i processen og være motiveret hjemmefra selvfølgelig. De fleste kan nøjes med en session, men nogle vil være nød til at komme til en opfølgende session (hvor der så gives rabat)