Referencer

Det er altid grænseoverskridende at springe ud i noget ukendt, men det her spring til et forløb hos Gerthie er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Jeg opsøgte Gerthie efter en længere periode med stress, jeg var begyndt at sove dårligt, vidste ikke længere hvem JEG var, kunne ikke finde mit ståsted – følte virkelig at jeg stod i ingenmandsland – jeg følte mig SÅ alene og havde følelsen af, at ingen forstod mig.

Gerthie tryllede fra dag 1 – den tillid og omsorg Gerthie viser går lige i hjertet. Hun gav redskabet til selv-hypnose, som jeg især har haft gavn af til nat. I starten troede jeg, at jeg var ved at blive skør, da jeg følte, at min hjerne løb fra mig, men det viste sig, at den var ved at lukke ned så jeg netop ville kunne sove godt og ekstremt hurtigt i forhold til det jeg kendte. 

Gerthie har været det bedste og skønneste redskab i mit forløb. Hun har guidet og givet råd, hun har taget mig med på den vildeste rejse gennem mine følelser.

Jeg fandt mig selv igen, endnu stærkere end før. Jeg ved, hvem JEG er, hvad jeg vil og har fået en indre ro, jeg ikke havde turde tro på fandtes. Jeg kender mig selv nu på en ny måde, jeg ser på mine medmennesker med andre øjne – men bedst af alt – nu er jeg noget både for andre og MIG SELV, jeg-tid er faktisk okay tid.

Tak for alt det du har givet mig Gerthie – jeg er ikke færdig med at komme hos dig, og anbefaler alle at give sig selv denne oplevelse.

Det var helt fantastisk.

Jeg havde gennem noget tid prøvet at løse nogle personlige udfordringer – forgæves.
Jeg sad fast.

Så hørte jeg om Gerthie og hendes hypnose.

Jeg tog mod til mig, og pludselig lå jeg i en behagelig sofastol og følte mig helt tryg. Med sin rolige og hjertevarme stemme førte hun mig sikkert og trygt gennem hypnosen.

Hypnosen gav en vidunderlig effekt – som både kunne mærkes på krop og sjæl.

Jeg oplevede at hypnosen var god terapi, som bragte energi og plads i mit sind.
Jeg oplevede at hypnosen gav mig indsigt.
Jeg oplevede at hypnosen gav mig kærlighed.
Jeg oplevede at hypnosen gav mig styrke til at se, føle og mærke livet på ny.
Jeg oplevede at hypnosen skabte klarhed omkring mine følelser.

Tak for en fantastisk rejse Gerthie.
Du vil altid have en særlig plads i mit hjerte.
De bedste anbefalinger herfra.