Referencer

Jeg blev anbefalet at tage kontakt til Henrik fra Betak Hypnose, efter at en bekendt havde haft en positiv oplevelse.

Jeg havde, som mange andre, en udfordring med mit selvværd, hvilket havde haft ret voldsomme konsekvenser for både jeg selv og mennesker jeg holdt af.

Henrik var super til at forstå det behov jeg havde for at få løst de her problematikker, og selvom jeg var helt klar på hypnosen, gav han sig rigtig god tid til at tale det igennem med mig, så jeg var helt tryg ved behandlingen, og godt informeret om hvad jeg kunne forvente.

Jeg havde valgt en pakke med selvhypnose, så jeg kunne arbejde videre selv efter behandlingen. 

Selve behandlingen var en helt vild oplevelse, og jeg er kommet ud på den anden side som et andet menneske. og det er kun starten.

Der var intet navlepilleri, men fokus på at løse de problemstillinger jeg havde. 

Jeg vil varmt anbefale alle at tage fat i Henrik og Gertie og give sig selv lov til at blive den bedste version af sig selv de kan blive.

Jeg afsluttede i december mit forløb hos Gerthie og det har taget mig lidt tid at sætte mig ned for at skrive en anbefaling, for den skal den ondtenhyleme være god.
Jeg har døjet med angst anfald og stress, så jeg var ikke helt sikker på hvad hypnose kunne gøre for mig, men når man kommer dertil, så er man klar på at prøve hvad som helst og jeg har bestemt ikke fortrudt at jeg tog turen fra Århus til Handbjerg de fem gange. 
Allerede efter første hypnose kunne jeg mærke en bedring i mit humør og når jeg kunne mærke at den var ved at være gal igen, så måtte jeg ind og huske på hvad jeg havde fået at vide under hypnosen. Selvhypnose kan være helt fantastisk når man får det skidt.
Det er underligt at noget der er sket da man var 3 år eller 10 år kan have så stor indflydelse på hvordan ens liv har formet sig. Gerthie var sød til at passe godt på mig når jeg lå der og græd og krængede det hele ud. 
Gerthie er det mest elskelige menneske og man føler sig helt tryg ved at lægge sig i hendes hænder. Først en dejlig snak med en man føler kender en, selvom vi næsten lige havde mødt hinanden. Derefter hen på sofaen under det dejlige lune tæppe og afslappende musik i baggrunden. 
Jeg kan kun give Gerthie og Betak hypnose mine varmeste anbefalinger. Her føler man sig virkelig tryg og man får gode værktøjer med sig, som man kan bruge bagefter endt forløb. Tusinde tak for nogle fantastiske timer i dit selskab og for at hjælpe mig med at komme videre i mit liv.